Terrasoverkappingen

Heeft u een heerlijke tuin maar zou u hier vaker in willen zitten, ook als er het beetje regent of net teveel wind staat? Door het weer in Nederland kan er niet heel veel van de tuin genoten worden. Door het plaatsen van een terrasoverkapping met glazen schuifwand kunnen het aantal dagen fors verhoogd worden.

Glazen schuifwand terrasoverkapping voor meer woonplezier!

Voor een terrasoverkapping kunt u vaak bij een specialist terecht, maar een veranda bedrijf is natuurlijk veel handigere met houten of aluminium constructies. Daarbij zijn wij van mening dat bij een natuurlijke tuin ook hout als materiaal gekozen moet worden. Dit past eenmaal beter bij de tuin, dan een aluminium constructie. Het bouwen van de terrasoverkapping brengt wel wat voorbereiding met zich mee. Door aan te geven wat de wensen zijn, kan hiervoor een tekening gemaakt worden, natuurlijk moet hierbij rekening gehouden worden met het dak. Binnen timmerbedrijf Marco Huis hebben wij gelukkig de ervaring voor diverse soorten dakwerken.

Zo kunt u de wens voor een terrasoverkapping in zijn geheel bij ons neerleggen. Na een bezoekje is het voor ons duidelijk wat de wensen zijn en welke kosten hieraan verbonden zijn. Wij stellen voor om u eerst geheel vrijblijvend te informeren! U heeft al een glazen schuifwand v.a. €225,00 per deel!