Glazen schuifwanden

Een glazen schuifwand is toepasbaar in verschillende situaties. Denk aam het dichtzetten van een poolhouse of het afschermen van een overkapping. Een glazen schuifwand zal hoe dan ook uw woonplezier vergroten!

Glazen schuifwand veranda

Met een glazen schuifdeur naast uw overkapping ontstaat er extra woongenot en tevens denkt u aan het milieu. Dit is een samenstelling die je ook niet veel ziet.. Veel licht kan bijdragen voor een plezierige leefomgeving waardoor u hoogst kunt genieten van de glazen schuifwand overkapping. Door het daglicht in het najaar in i.c.m. het glas zal de overkapping in korte tijd omhooggaan naar een aangename temperatuur. U hoeft dan nauwelijks gebruik te maken van die kachel om de ruimte te verwarmen. Dat kan u merken aan uw energienota en u heeft mede een toegevoegde gesloten ruimte. Dat zijn twee van een heleboel voordelen die de glazen veranda bied.

Glazen schuifdeur buiten

Glas bestaat al ver voordat de jaartelling begon  en word in veel verschillende producten gebruikt. Het zorgt voor openheid, voor doorzichtigheid en een luxe sentiment. Uw woonhuis prijs zal toenemen en het geeft een chique uitstraling aan de achterzijde van uw woonruimte. De glazen schuifwand overkapping zorgt voor een extra besloten ruimte maar met behoud van uw zicht. Met het dicht duwen van de glazen deuren heeft u namelijk binnen een oogwenk een aparte gesloten omgeving waar u fijn kunt relaxen maar ook nog vrij zicht behoud op uw achtertuin. Tevens is het volmaakt voor ouders met kinderen waarbij de overkapping gebruikt kan worden als speelruimte.

Tuinzicht het hele jaar door met een glazen veranda

Vogels die een nestje bouwen in uw boom of spelende kinderen in de tuin. Dat zijn o.a. dingen die men normaal gesproken niet kan zien vanuit een gesloten kamer. Helaas gaan personen niet snel meer buiten onder de veranda plaatsnemen als de temperatuur onder de 14 graden daalt. Wat nou als u zelfs met fris en slecht weer toch kunt beschikken over uw tuinkamer? Een glazen schuifdeur overkapping kunt u immers ongecompliceerd aanbrengen als raamwerk onder uw terrasoverkapping. U kunt dan het hele jaar genieten van extra woongenot met een permanent zicht. Mogelijk bezit u wel een zwembad of glijbaan en houd u daarom graag een oogje in het zijl. En als het winter wordt zet u eenvoudig de tuinkachel een standje hoger. Bovendien een leuke plek om met vrienden te dineren.

Glazen serre

De glazen schuifdeur buiten kunt u op meerdere methodes inzetten bij uw huis. Als scheidingswand tussen tuinkamers, echter vanzelfsprekend ook als wand voor uw serre. In beide gevallen zorgen ze voor een lekker open gevoel, veel meer natuurlijk licht en voor de mindere energierekening. Behalve onze gebruikelijke breedtes 82, 90 en 103 cm breed is alles op maat te verkrijgen inclusief de opties die u wilt. Wellicht met extra benodigdheden erop zoals tochtoplossingen en deurgrepen om het totaal af te monteren. Met andere woorden een Privor glazen wand is een slimme aanwinst die zorgt voor meer woon genot.