Een klassieke tuinkachel

Een klassieke tuinkachel

Cadiz 136 tuinkachel, voor een klassieke uitstraling

Tuinkachelgigant beschikt over een groot assortiment aan tuinkachels waarbij je een ruime keuze hebt aan tuinkachels in allerlei verschillende maten en vormen. Dit zorgt er voor dat er voor iedereen een geschikte tuinkachel is te vinden binnen het assortiment. Ben je meer op zoek naar een tuinkachel met een klassieke uitstraling, dan heeft Outtrade een zeer geschikte kandidaat met de Cadiz 136 tuinkachel. Deze past prima in een klassiekere tuin.

Klassieke uitstraling

Outtrade heeft met de Cadiz 136 een tuinkachel in huis die zich op een specifieke doelgroep richt. Dit is vooral te danken aan het sfeervolle en klassieke design van de tuinkachel. De Cadiz 136 is gemaakt van staal en is 136 centimeter hoog. De diameter van de haard is 48 centimeter. Outtrade heeft daarnaast de Cadiz 136 voorzien van een zwarte hittebestendige lak. Dit zorgt er voor dat de tuinkachel zeer lang mee gaat en mooi blijft. Door de klassieke uitstraling geeft de tuinkachel een zeer rustieke en nostalgische sfeer aan je tuin. Zeker als je tuin ook deze uitstraling heeft is de Cadiz 136 de ideale tuinkachel om aan je tuin toe te voegen. De toevoeging van deze kachel maakt je tuin net nog even sfeervoller. Een gezellig avondje met vrienden in de tuin wordt een ware belevenis. Tot in de kleine uurtjes is het heerlijk toeven rondom het vuur.

Groot warmtebereik

Door de ronde vorm van de haard van de Cadiz 136 beschikt de tuinkachel over een zeer groot warmtebereik. Door het gaas aan de voorzijde van de haard zit je ook nog eens veilig van opspattende vonken. De warmte komt echter wel gewoon door het gaas heen zodat er op het gebied van het warmtebereik geen concessie wordt gemaakt. Kleine kinderen in de buurt lopen zo ook minder gevaar om een ongelukje op te lopen.

Extra’s

Outtrade levert bij de Cadiz 136 standaard een grill rooster en deksel. Dit deksel kun je boven op de pijp plaatsen zodat er geen regen in de kachel komt. Door het gebruiken van de grill rooster maak je eenvoudig een barbecue van de tuinkachel. Zo geniet je na het barbecueën nog lang na in je tuin van de warmte van de Cadiz 136.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *