Design in huis halen

Design in huis halen

Het uitzoeken van een computer is best lastig. Want hoe kies je nu de juiste computer. Ikzelf vond dit heel erg moeilijk en heb dan ook hulp ingeschakeld. Ik ben naar verschillende winkels geweest en om uitleg gevraagd. En ik ben blij dat ik dat gedaan heb want anders had ik misschien wel voor de verkeerde computer gegaan. Ik wilde graag een computer hebben van alles wat te doen. Een spelletje op te spelen, te gebruiken voor schoolwerk, om informatie op te zoeken enz. Dan is het wel fijn om een goede videokaart erin te hebben zitten. Maar ik wil daar ook niet te zwaar aan tillen. Uiteindelijk is het gebruik echt voor schoolwerk. Wat tegen mij is verteld is dat het wel fijn is als je een goede processor hebt, dit zorgt ervoor dat de programma’s snel lopen dus niet steeds vast loopt.

Dan moest ik ook in de gaten houden wat voor harde schijf erin zit. Want moet toch het een en ander op kunnen slaan. Dit zou ook eventueel kunnen met een externe harde schijf. Dus kwamen wij bij een paar computers uit en daar stond de IMAC ook bij. En ik heb uiteindelijk ook hier voor gekozen omdat het zo’n mooie computer is. Het heeft een hele mooie strakke behulzing. Er is tegen mij verteld dat de behuizing maar 5mm dik is. Ik vind dat geweldig om te zien want daar zit van alles in verwerkt. Denk aan de videokaart, processor, beeldscherm, opslaggeheugen enz. Dat is gewoon fantastisch om te zien. Je hebt een complete computer die niet veel ruimte inneemt. Dat is voor mij ook ideal omdat ik geen grote woning heb en maar weinig ruimte heb. Maar heb de computer toch nodig. Dus voor mij was de keuze zo gemaakt, ik heb een computer die aan al mijn eisen voldoet, meer heb ik niet nodig. Ik ben blij met de IMAC APPLE.

Meer info: http://www.imac-kopen.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *